برگزار کننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
زمان برگزاری: 24 مهر 1402 (همزمان با روز جهانی غذا)
محل برگزاری: مشهد، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مهلت ارسال خلاصه مقالات: 15 شهریور 1402
تیمهایی که دارای ایده محوری همراه با طرح اولیه با مشخصات فنی و بررسی کلی بازار بوده و در پی راهاندازی کسب و کار خود و تاسیس شرکت هستند.
واحدهای فناوری که ترجیحا به شرکت حقوقی تبدیل شدهاند و برای تجاریسازی محصول/خدمت نوآورانه و فناورانه خود دارای برنامه تجاری مشخص هستند.
برگزار کننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
زمان برگزاری: 24 مهر 1402 (همزمان با روز جهانی غذا)
محل برگزاری: مشهد، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مهلت ارسال خلاصه مقالات: 15 شهریور 1402