همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

برگزارکننده : موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

محور های همایش:

  • روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
  • میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
  • گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
  • بسته بندی مواد غذایی
  • غذاداروها و غذاهای فراسودمند
  • غذاهای سنتی و بومی
  • ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
  • کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
  • کشاورزی ارگانیک و پایدار
  • فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
  • تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
  • کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی
  • پدافند غیرعامل و امنیت زیستی
  • محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
  • اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی
  • تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
  • شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
  • دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی
  • سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت ها و رژیم های غذایی ناسالم
  • سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
  • بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان
  • سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت

اطلاعات تماس

تلفن دبیرخانه : 05135425407

مشاهده وب سایت همایش