برگزارکننده : موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
محور های همایش:
- روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
- میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
- گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
- بسته بندی مواد غذایی
- غذاداروها و غذاهای فراسودمند
- غذاهای سنتی و بومی
- ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
- کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
- کشاورزی ارگانیک و پایدار
- فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
- تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
- کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی
- پدافند غیرعامل و امنیت زیستی
- محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
- اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی
- تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
- شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
- دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی
- سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت ها و رژیم های غذایی ناسالم
- سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
- بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان
- سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
اطلاعات تماس
تلفن دبیرخانه : 05135425407
تعداد بازدید: 105