به گزارش روابط عمومی مرکز رشد دزفول به نقل از خبرگزاری ایرنا، ابتدای خردادماه امسال، محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم دو بسته حمایتی ضامن و ۱۰۰۰ فناور را رونمایی کرد.
بستههای رونمایی شده برای حمایت از مجموعههای فناور و دانشبنیان، در واقع بخشی از ۸ بسته حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی هستند که برای شرکتهای دانشبنیان با فروش بالای ۵ میلیارد تومان تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان تعریف و تدوین شده است.
هشت بسته حمایتی مذکور تحت عنوان جهش، توانا، رویش، ۱۰۰۰ فناور، کارآفرین، شکوفا، حامی و ضامن آماده شدهاند و بسته حمایتی ۱۰۰۰ فناور در واقع برای حمایت از شرکتهایی که فروش کمتری دارند طراحی شده است. این بسته در واقع برای شرکتهایی که کمتر از ۵ میلیارد تومان فروش دارند و از سوی شبکه مالی کشور حمایت نمیشوند در نظر گرفته شده است.
تشریح جزییات بسته حمایتی «۱۰۰۰ فناور» برای دانشبنیانهای ۱۳ استان
اما مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز در نشست مجازی معرفی بسته حمایتی «۱۰۰۰ فناور»، ویژه شرکتهای دانشبنیان نوپای ۱۳ استان که با حضور جمعی از نمایندگان شرکتهای دانشبنیان نوپای استانهای البرز، ایلام، چهارمحال و بختیاری، قزوین، قم، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی و همدان برگزار شد، علاوه بر معرفی انواع خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در چهار حوزه تسهیلات، سرمایهگذاری، ضمانتنامه و توانمندسازی، جزییات بسته حمایتی «۱۰۰۰ فناور» ویژه شرکتهای دانشبنیان نوپا را تشریح کرد.
محسن نوتاش تصریح کرد:شرکتهای دانشبنیان نوپای سراسر کشور که شرایط تعیینشده از جمله فروش کل کمتر از ۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، برنامه عملیاتی مشخص برای افزایش فروش محصولات/ خدمات دانشبنیان، افزایش تعداد نیروی انسانی بیمهشده به بیش از ۱۰ نفر تا پایان سال ۱۴۰۳ و نداشتن چک برگشتی را داشته باشند، میتوانند از تسهیلات قرضالحسنه بسته ۱۰۰۰ فناور استفاده کنند.
وی افزود: این تسهیلات تا سقف ۳ میلیارد تومان با دوره بازپرداخت حداکثر ۴۸ ماهه است که برای تأمین هزینههای جاری مورد نیاز تولید (سرمایه در گردش) برای توسعه کسبوکار شرکتهای نوپا سراسر کشور تعریف شده است.